Multi Task HSE Level 4

 2,50 3,50

Multi puzzel

Artikelnummer: H412 Categorie├źn: ,

Beschrijving

Deze houten puzzel bevat meerdere opdrachten voor de gevorderde puzzelaar.

In de toren liggen houten balkjes waar het lekkers onder ligt. Door de blauwe balk eruit te trekken komt het lekkers tevoorschijn. Aan de achterkant van de toren zit een blokkade pion die weg genomen dient te worden zodat er aan het touwtje van de lade getrokken kan worden waar in de la het lekkers verstopt ligt.

Voor de toren zitten 2 blauwe knoppen die naar achter bewogen dienen te worden zodat aan de zijkanten het lekkers eruit komt. Daarnaast zit een houten grijze driehoek die de smalle lade blokkeert en waar natuurlijk lekkers in kan liggen. De blauwe klep ernaast dient omhoog bewogen te worden om bij het lekkers te komen.

Naast de toren zit een blokkade schuifspel waarbij het blauwe blok verwijdert dient te worden en de blokkade pionnen kunnen verschoven worden als de grijze schijven verplaatst zijn. Daarachter zit nog een pion met blauwe blokkade balk die eruit gehaald dient te worden.

De volgorde van het spel kun je zelf bepalen door iedere keer een ander deel van de puzzel met lekkers te vullen of als je hond al veel kan, vul je alle verstop plekken en kijk maar eens hoelang hij bezig is om het lekkers eruit te halen.

Let wel op dat je hond niet gefrustreerd raakt van dit spel en laat hem niet alleen met de onderdelen.

Extra informatie

Huur periode

1 week huren, 2 weken huren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Multi Task HSE Level 4” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top